Menu Premium

Forza Motorsport 6 is dit weekend gratis speelbaar via Xbox Live Gold

Mark Hoogland 25/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

We kunnen ons voorstellen dat je met dit warme weer wel iets beters te doen hebt dan binnen zitten racen op je Xbox One. Zo niet, dan hebben we leuk nieuws, want Forza Motorsport 6 is dit weekend gratis speelbaar via Xbox Live Gold!

Forza Motorsport verscheen een klein jaar geleden voor de Xbox One en werd met overwegend lovende kritieken ontvangen. Als je hem nooit gespeeld hebt én een Xbox Live Gold-membership hebt, is het dus wellicht de moeite waard om de game gratis te checken. De kosteloze periode loopt sinds vanochtend en duurt tot maandagochtend 29 augustus 8:59 uur. Het enige wat je hoeft te doen is de game downloaden via de Xbox Store en gaan met die sjamaan!

Het zal je waarschijnlijk niet lukken om de komende dagen alle 450 auto’s in Forza Motorsport 6 uit te proberen, maar de gratis periode dient dan ook vooral om de banden een beetje warm te draaien voor Forza Horizon 3. Deze game, onderdeel van de meer toegankelijke Horizon-serie, verschijnt op 27 september voor de Xbox One.

Ga jij dit weekend na een lange barbecue en een aantal witbiertjes fijn een nachtje gratis crossen in Forza Motorsport 6, of heb je andere plannen? Drop het in de comments alsof het heet is. Want heet is het.

Bron: ForzaMotorsport

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch