Menu Premium
Loading...

Forza Horizon 2 Storm Island DLC Trailer

Karen Koch 16/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je alle tracks in Forza Horizon 2 al helemaal hebt platgereden, is er goed nieuws. Vanaf nu kan je de eerste DLC van de game aanschaffen. Wil je weten wat je precies in huis haalt? Kijk dan vooral even de Forza Horizon 2 Storm Island DLC Trailer.

Hoewel de muziek in de trailer je probeert te verleiden de jungle in te gaan, heeft Storm Island bar weinig jungle om van te spreken. Het staat echter wel vol met bossen. Bossen, ruw terrein en vooral veel modder, welteverstaan. Lekker als je een nieuwe uitdaging zoekt om te tackelen dus. In de DLC pack zit niet alleen de nieuwe locatie, maar je krijgt er ook een aantal events bij. Zo krijg je bijvoorbeeld rampage events, waarbij je van punt naar punt racet terwijl je zo veel mogelijk dingen sloopt. Daarnaast zijn er ook brawl events, waarin je vooral heel veel dingen sloopt en de gauntlet. Dit zijn nachtelijke races tijdens de heftigste storms. Ook zijn er extreme cross-country en cross-country circuit events toegevoegd. Deze zijn beide een net iets extremere versie dan wat er al in Forza Horizon 2 zat.

Behalve de nieuwe tracks én events zitten er ook nog eens extra wagens waarmee je deze routes kan afleggen in de DLC. Natuurlijk kunnen al deze wagens ook geüpgrade worden om optimaal op Storm Island te kunnen racen. Deze upgrades zullen werken voor alle wagens, dus ook de meer dan 200 originele wagens in Forza Horizon 2, gelden.

Ben je na deze trailer benieuwd geworden naar de game? Forza Horizon 2 is te krijgen op de Xbox 360 en de Xbox One. De Storm Island DLC is echter alleen beschikbaar voor de Xbox One-versie.
Forza Horizon 2 Storm Island DLC Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch