Menu Premium

Forza Horizon 2 rating bevestigt drie nieuwe modi

Angelique Grift 21/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar een paar maanden wachten en dan komt de Forza Horizon-sequel uit. De Entertainment Software Rating Board (ESRB) heeft net, waarschijnlijk per ongeluk, content onthuld van de nieuwe game. De belangrijkste onthulling: Forza Horizon 2 rating bevestigt drie nieuwe modi. Deze drie nieuwe modi zijn dus te spelen in de nieuwstse Forza-titel, maar het gaat hier om de versie van de game die ontwikkeld wordt door Playground Games en op de Xbox One uitkomt.

Forza Horizon 2 vindt, net zoals zijn voorganger, plaats tijdens het fictieve ‘Horizon Festival’. Deze keer wordt het festival gehouden in vooral Zuid-Frankrijk en Noord-Italië. Zoals te verwachten in deze racegame kan de speler de regio ontdekken door te racen en mee te doen aan special events. Het racen wordt nu natuurlijk wel een stukje interessanter met de drie nieuwe modi. Zo kun je nu circuit racen, maar bijvoorbeeld ook langs verschillende checkpoints racen voor extra uitdaging en precisie. Aan de liefhebbers van het straatracen onder ons is ook gedacht, want de derde nieuwe modus is Street Racing. In deze modus neem je het op tegen de andere straatracers die zich bevinden in de straten van Zuid-Europa. De spelers kunnen met deze nieuwe modi ook extra punten verdienen en nieuwe auto’s vrijspelen, en deze natuurlijk ook op zijn beurt pimpen. Niet alleen zijn er drie nieuwe modi bekendgemaakt door de ESRB: de rating heeft ook nog een aantal voice-overs die in de game voorkomen vrijgegeven en dat er in de openingsscène schaarsgeklede vrouwen te zien zijn.

Hoewel de Xbox-exclusive dezelfde naam draagt, vertelt de creative director van Playground Games dat de Xbox One- en Xbox 360-versies van de game twee verschillende games zijn. Dit komt omdat beide games op een andere engine worden gemaakt en de Xbox 360-versie door ontwikkelaar Sumo Digital wordt ontwikkeld. De release van beide versies staat gepland op 30 september. De game is dan te spelen op Xbox 360 en Xbox One. Op Xbox One kunnen we deze drie nieuwe race modi eens goed gaan beoordelen.

Forza Horizon 2 rating bevestigt drie nieuwe modi

Forza Horizon 2 rating bevestigt drie nieuwe modi

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch