Menu Premium

Forza Horizon 2 krijgt Fast & Furious DLC

Jeroen Wiersma 25/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Opnieuw samenwerking tussen de film- en game-industrie. Dit keer wordt er gecarpoold door de mensen achter Forza en Fast & Furious, wat resulteert in een DLC-pakket voor Forza Horizon 2 geïnspireerd door de filmreeks van Fast & Furious!

Na wat geflopte kleine games van Fast & Furious zagen de filmmakers een nieuwe game gebaseerd op de films niet zitten. Daarom kwamen ze met deze oplossing, waarmee ze slim gebruik maken van de expertise die de ontwikkelaars van Forza in huis hebben op game-gebied. De titel die de DLC zal dragen is Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious. Wat hiermee wordt toegevoegd aan de game zijn missies en auto’s uit de film. Een aantal van de beschikbare wagens zullen zijn: de 1998 Toyota Supra, de 1970 Plymouth Road Runner, de 2012 Nissan GT-R, de 1970 Plymouth Cuda, de 2013 Jeep Wrangler, de 2014 Maserati Ghibli S en de 2015 Dodge Charger. De missies voer je uit in Frankrijk voor Tej Parker, gespeeld door Ludacris.

Forza Horizon 2 Presents Fast & Furious verschijnt op 27 maart voor de Xbox One en Xbox 360 en zal in de periode tot 10 april gratis te downloaden zijn. Het is niet toevallig dat op 3 april de release staat voor Furious 7 in de bioscoop. Forza Horizon 2 verscheen 3 oktober voor de consoles van Microsoft en kende al één eerdere DLC voor de Xbox One, genaamd Storm Island.

Bron: Yahoo

Forza Horizon 2 krijgt Fast & Furious DLC

Forza Horizon 2 krijgt Fast & Furious DLC

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch