Menu Premium

Forza Horizon 2 demo nu beschikbaar op Xbox One

Karim Shehata 16/09/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De volledige versie van Forza Horizon 2 scheurt al bijna naar de Xbox One en Xbox 360, want op 30 september kunnen de bezitters van beide Microsoft-platformen aan de slag met de nieuwe Forza-game. Xbox One-gamers kunnen echter nu al wat van de nieuwe Forza-titel proeven, want de demo van de racer is nu beschikbaar op dit platform.

De demo is zo’n 10 GB groot en kan gedownload worden door middel van zowel het Xbox One Dashboard, als de Smartglass-applicatie voor tablets en smartphones. De echte Forza-fans kunnen vanaf vandaag dus alvast flink gaan scheuren in deze demo, terwijl de gamer die nog niet weet wat ze van de game moeten verwachten Forza Horizon 2 op deze manier flink aan de tand kunnen voelen. De demo is niet beschikbaar voor de Xbox 360-variant van de game.

Zoals gezegd verschijnt Forza Horizon 2 op 30 september voor de Xbox 360 en Xbox One. Gisteren maakte het officiële Twitter-account van Forza Horizon 2 al bekend dat de game ‘goud’ is gegaan, wat inhoudt dat de game vanaf dat moment gedrukt wordt en geleverd wordt aan de winkels.

Forza Horizon 2 demo nu beschikbaar op Xbox One

Forza Horizon 2 demo nu beschikbaar op Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch