Menu Premium

Firstlook Festival is dit jaar voor alle leeftijden!

Mark Hoogland 30/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Over een maand en een week is het zover, dan barst Firstlook Festival 2016 los in de Jaarbeurs te Utrecht. Op 7, 8 en 9 oktober kun je je gamershart ophalen met de vetste games, fraaiste Cosplay en hardware om bij te watertanden. En ditmaal kun je zelfs met het hele gezin de beursvloer verkennen, want Firstlook Festival is dit jaar voor alle leeftijden!

Naast de dikste line-up van nieuwste games in de Benelux is Firstlook inmiddels ook the place to be voor Cosplay, eSports, YouTube sterren, een enorme marketplace en nog veel, veel meer! In de Brievenmaandag van gisteren hoorde je al dat het festival nóg groter en veelzijdiger is dan ooit. Meer ‘content’ om van te genieten, en onder het mom van ‘voor ieder wat wils’ en ‘sharing is caring’ is Firstlook Festival nu dus voor het eerst toegankelijk voor alle leeftijden.

Het spreekt natuurlijk wel voor zich dat niet alle speelbare games geschikt zijn voor de allerkleinsten onder ons. Daarom zullen bepaalde standhouders van Firstlook Festival hun eigen leeftijdsrestricties hanteren. Wat dat betreft verandert er niks. Vergeet daarom vooral niet je legitimatie mee te nemen naar Firstlook Festival!

De kaartverkoop is inmiddels in volle gang, dus wees er snel bij, scoor die tickets en kom op 7, 8 en 9 oktober naar de Jaarbeurs! Wie ga jij meenemen?

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch