Menu Premium
Loading...

Fire Emblem Heroes komt als eerst naar Android

Froukje Planken 19/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Fire Emblem Heroes, de allereerste Fire Emblem game voor de smartphone, is aangekondigd tijdens de Fire Emblem Direct van 18 januari. Fire Emblem Heroes komt als eerst naar Android en wel op 2 februari.

Straks kun je strategische gevechten voeren in een nieuw verhaal, maar met bekende legendarische helden uit verschillende Fire Emblem games (zoals Marth en Corrin).

Combat is zoals we gewend zijn van Fire Emblem, maar nu is de tactische RPG op je mobiel speelbaar in korte sessies. In je strategie moet je, zoals altijd in Fire Emblem games, rekening houden met terrein en wapensterkte.
Met behulp van Orbs kun je heroes oproepen om samen met jou te vechten. Door Orbs te gebruiken en helden met de juiste Attributes op te roepen kun je je team versterken. Deze Orbs zijn te verdienen via gameplay of door aankopen in de shop. Je kunt je heroes levelen op meerdere manieren. In de Training Tower bijvoorbeeld, waar je experience en rewards kunt verdienen. In Hero Battles speel je tegen een geselecteerde hero, die jouw team komt versterken als je wint.

Fire Emblem Heroes is gratis te downloaden en beschikbaar op Google Play vanaf 2 februari en komt later naar iPhone en iPad. Opmerkelijk, want bij Super Mario Run was het precies andersom.

Een free-to-play Fire Emblem game op je mobiel dus. Wat vind jij van deze opzet van de mobiele versie van Fire Emblem? Laat het weten in de comments!

Bron: Eurogamer / Nintendo

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch