Menu Premium

Final Fantasy X | X-2 HD Remaster verschijnt 15 mei

Andor Joosten 03/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy X | X-2 heeeft al een HD remaster gehad voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita, maar op 15 mei is ook de PlayStation 4 aan de beurt met een extra dikke laag HD verf.

Nieuwe functies die aan de PlayStation 4 worden toegevoegd zijn onder andere de Cross-Save functionaliteit, waardoor je savegames kunt meenemen naar de PlayStation 4. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om te kiezen tussen de originele en de geremasterde sountrack en als bonus de optie om via Remote Play op je Vita aan de slag te gaan met deze game. Aangezien zo’n beetje iedere game over de laatste optie beschikt, is het natuurlijk wel zo netjes dat ook Final Fantasy X | X-2 HD Remaster gespeeld kan worden op de kleinere PlayStation.

Mensen die de Europese versie pre-orderen krijgen een steelbook met artwork van Yoshitaka Amano, zodra de game uitkomt op 15 mei op de PlayStation 4. Zie jij het zitten om Final Fantasy X en Final Fantasy X-2 te herbeleven op de PlayStation 4? Laat het ons weten in de comments.

Bron: Gematsu

Final Fantasy X | X-2 HD Remaster verschijnt 15 mei

Final Fantasy X | X-2 HD Remaster verschijnt 15 mei

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch