Menu Premium
Loading...

Final Fantasy Type-0 HD Combat Special Trailer

Lisette Atsma 22/01/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ontwikkeling van Final Fantasy Type-0 HD begon in 2012, als een manier om de aankomende next-gen consoles te promoten. De game was origineel een PlayStation Portable exclusive release in 2011. In maart dit jaar komt Final Fantasy Type-0 in een HD-jasje ook uit voor de PlayStation 4 en Xbox One.

De Combat Special trailer focust zich op het combat-systeem van de twaalf Class Zero cadetten welke de hoofdpersonages van de game zijn. Elk van de cadetten heeft zijn eigen skills en combat-vaardigheden, waarmee je onder andere combo aanvallen kunt maken met meerdere personages. De trailer discussieert ook de werking van magie en summoning. Zo kun je in Type-0 een Eidolon oproepen door één van de cadetten zijn leven te laten opofferen. Deze blijft na het gevecht onbruikbaar tot je teruggaat naar de academie.

Final Fantasy Type-0 HD komt in Europa uit op 20 maart dit jaar en zal te spelen zijn op de PlayStation 4 en Xbox One. De aanschaf van Final Fantasy Type-0 HD heeft nog een leuk extraatje, want er zit exclusieve toegang tot de speelbare demo van Final Fantasy XV bij.
Final Fantasy Type-0 HD Combat Special Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch