Menu Premium
Loading...

Final Fantasy Explorers verschijnt 29 januari

Karen Koch 30/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Final Fantasy Explorers is in Japan al sinds december 2014 te spelen. Helaas was er tot vandaag helemaal niks bekend over de releasedatum in het Westen. Gelukkig komt aan deze onzekerheid nu een einde, want vanaf 29 januari kunnen we in Europa met Final Fantasy Explorers aan de slag!

Final Fantasy Explorers is action RPG voor de 3DS waarbij hevig wordt geleund op het bekende jobsysteem waar meerdere Final Fantasy-games al mee hebben gewerkt. Hier zullen natuurlijk de oude, vertrouwde jobs zoals white en black mages en knights tussen zitten, maar er zullen ook nieuwe jobs zijn om uit te kiezen. Daarnaast kan je ook verslagen monsters inhuren om voor je te vechten. Wat Final Fantasy Explorers bijzonder maakt, is de mogelijkheid om met je vrienden samen co-op te spelen! Je kan met drie anderen samen de avonturen van deze nieuwe Final Fantasy-game beleven.

Je hebt nog een half jaar om te besluiten of deze 3DS-titel aan je bibliotheek moet worden toegevoegd, want Final Fantasy Explorers verschijnt dus op 29 januari. Om je te helpen met deze beslissing, kan je altijd de trailer hierboven nog een paar keer bekijken!

nieuws20150730_FFExplorers

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch