Menu Premium

Final Fantasy 15 is 6 miljoen keer verscheept

Joep Omes 10/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

De boyband is een gigantisch succes! Dat wisten we natuurlijk al, want al op de eerste dag van de release, werd de game 5 miljoen keer verscheept. Dat betekent dus dat de game 5 miljoen keer verkocht was aan de mensen die jou de game verkocht hebben. Inmiddels hebben we weer meer nieuws van Square Enix; Final Fantasy 15 is 6 miljoen keer verscheept.

De game is dus 6 miljoen keer verkocht aan de tussenpersonen die de wereld voorziet van haar games. Daar zijn dit keer ook weer de digitale kopieën bij gerekend. De verkoopcijfers geven echter nog steeds geen duidelijkheid over hoe vaak de game daadwerkelijk aan gamers is verkocht. Het is in ieder geval wel een flinke stijging sinds de aantallen van de eerste dag, dus Square Enix mag zichzelf in zijn handjes knijpen.

Als jij nog wil bijdragen aan deze prachtige verkoopcijfers, is dit overigens misschien wel het moment: vanaf 24 januari kun je deelnemen aan het Moogle Chocobo festival! Bovendien kun je, als je de game al eens hebt uitgespeeld, een New Game + starten waarin je de verhaallijn opnieuw speelt, met al je behaalde gear van de vorige keer. Deze DLC is gratis, maar als je er voor betaalt – of een season pass hebt – krijg je nog wat extra in-game items. Ga jij nu dan toch je slag slaan? Of heb je de game al kapotgespeeld? Laat het weten!

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch