Menu Premium

FIFA 15 Ultimate Team krijgt mogelijk een closed beta op Xbox One

Jeroen Wiersma 11/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Er is zo vlak voor het spektakel in Keulen ons meer nieuws ter ore gekomen over EA’s FIFA 15! Woensdagochtend om 10:00 uur is de persconferentie van EA en daar krijgen we waarschijnlijk meer te horen over FIFA 15. Een gerucht is ondertussen al de wereld in geholpen, want FIFA 15 Ultimate Team krijgt mogelijk een closed beta op Xbox One.

EA heeft nog geen uitspraken of aankondigingen gedaan over een closed beta voor het tweeëntwintigste deel in de FIFA-reeks. Helaas hebben maar enkele Xbox One gamers een uitnodiging ontvangen om mee te doen aan de closed beta, die 21 augustus zou moeten beginnen. Onder de genodigden zouden zich ‘hooggewaardeerde’ FUT-spelers op de Xbox One bevinden. Of er ook voor de andere systemen een closed beta zal plaatsvinden, is nog onduidelijk, maar het kan bijna niet anders of daar gaan we vanuit Duitsland meer over horen later deze week. De gelukkige deelnemers kunnen in ieder geval zo’n vijf weken voor de officiële release al aan de slag met het bouwen van een ultiem team en het ontdekken van alle nieuwigheidjes die deze modus dit jaar te bieden heeft.

Ander FIFA-nieuws dat net komt binnendruppelen is dat er ‘binnenkort’ een speelbare demo van FIFA 15 uitkomt. Inmiddels is de betreffende pagina verwijderd, maar teleurgestelde fans die niet waren uitgenodigd voor de beta werden getroost met de mededeling dat de demo van FIFA 15 binnenkort uitkomt. Daar gaan we ook ongetwijfeld deze woensdag het fijne over te weten komen vanaf de Gamescom 2014. FIFA 15 komt uit op 25 september voor de PlayStation 3, PlayStation 4, PlayStation Vita, Xbox 360, Xbox One, Wii, Nintendo 3DS en PC.

FIFA 15 Ultimate Team krijgt mogelijk een closed beta op Xbox One

FIFA 15 Ultimate Team krijgt mogelijk een closed beta op Xbox One

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch