Menu Premium
Loading...

FIFA 15 Gameplay Features Agility and Control Trailer

Karim Shehata 31/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ieder jaar verschijnt er een nieuwe FIFA-game en ieder jaar probeert Electronic Arts de game steeds beter te maken. Zo kwam ontwikkelaar EA Sports in de afgelopen jaren al met onder meer Tactical Defending en de gloednieuwe EA Sports Ignite Engine op de proppen zetten, en in FIFA 15 lijkt de ontwikkelaar zich vol te gaan storten op de emoties van de spelers. Deze willen in het echte voetbal nog weleens doorslaggevend zijn en aangezien EA realisme nastreeft met de FIFA-franchise, hoort dit aspect natuurlijk ook in de game thuis. Dit allemaal zonder de kern van de voetbalgame te vergeten, zoals je kunt zien in de FIFA 15 Gameplay Features Agility and Control Trailer.

Door middel van deze trailer laat Electronic Arts goed zien hoe spelers in FIFA 15 de duels ingaan en hoe deze tot uiting komen. Zo trekken spelers nu, net zoals in het echt, soms wat opzichtiger aan de t-shirts van de tegenstander en zijn dingen zoals bijvoorbeeld balaannames nog realistischer geworden, wanneer we ontwikkelaar EA Sports moeten geloven. Opvallende aan de FIFA 15 Gameplay Features Agility and Control Trailer is het feit dat we ook echt gameplay zien van de game. Meestal zien we in dit soort trailers prachtige beelden vanaf goed gekozen camerahoeken, en alhoewel het hier ook zeker niet aan ontbreekt in de trailer, zien we soms ook weleens wat gameplay van bovenaf.

Deze nieuwe gameplay features zijn overigens niet te gebruiken in de Braziliaanse competitie in FIFA 15, simpelweg omdat we gisteren wisten te melden dat deze competitie niet present zal gaan zijn in de gloednieuwe voetbalgame van EA Sports. De licenties konden namelijk niet verkregen worden voor deze competitie, terwijl het Braziliaanse landenteam wel beschikbaar zal zijn in FIFA 15. Alle andere bekende competities gaan naar verwachting wel gewoon beschikbaar zijn in FIFA 15. De game verschijnt op 25 september voor de PlayStation 3, PlayStation 4, Wii, Xbox 360, Xbox One, Nintendo 3DS, PlayStation Vita en de PC.

FIFA 15 Gameplay Features Agility and Control Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch