Menu Premium

FF XIV: A Realm Reborn heeft 4 miljoen geregistreerde accounts

Gamekings Redactie 27/02/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Goed nieuws voor Square Enix: MMORPG Final Fantasy XIV: A Realm Reborn heeft vier miljoen geregistreerde accounts. Deze mijlpaal, naast de release van een langverwachte update, zijn reden genoeg voor een feestje in Final Fantasy XIV: A Realm Reborn. Tussen 27 februari en 9 maart kunnen oude en nieuwe spelers de game namelijk kosteloos spelen! Dus heb je de game al een tijdje niet gespeeld of zou je deze MMORPG uit willen proberen, dan heb je vanaf nu iets meer dan een week de tijd om dat te doen.

Tijdens de gratis log-in dagen krijg je toegang tot de gehele game. Hierbij hoort ook de “Manderville Gold Saucer” feature, de update die enkele dagen geleden aan de game is toegevoegd. In dit langverwachte amusementspark kunnen spelers racen op Chocobo’s, die je zelfs kunt trainen, opvoeden en broeden om er ware racemonsters van te maken. Verder zijn er in de Gold Saucer verschillende mini-games speelbaar waar je aardig wat Gil aan kan verdienen…of verliezen natuurlijk.

Ben jij een oud-Final Fantasy: A Realm Reborn-speler die de komende week even een uitstapje maakt naar Eorza? Heb jij de game nog nooit gespeeld en lijkt dit je een goed moment om de game uit te proberen? Misschien heb je wel helemaal niets met deze game. Laat het weten in de comments!

Bron: PlayStation

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn heeft 4 miljoen geregistreerde accounts

Final Fantasy XIV: A Realm Reborn heeft 4 miljoen geregistreerde accounts

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch