Menu Premium

Far Cry 4 Season Pass content is onthuld

Gamekings Redactie 20/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog iets minder dan een maand en dan verschijnt Ubisoft’s Far Cry 4. Naast een heleboel reguliere content, krijgt de game ook downloadable content. Zoals bij vele andere games krijg je middels de Season Pass toegang tot alle komende uitbreidingen op het moment dat deze verschijnen. Wat deze uitbreidingen bieden, wordt vandaag duidelijk, want de Far Cry 4 Season Pass content is onthuld.

Naast glooiende grasheuvels en druk beboste oerwouden kent Kyrat ook een aantal besneeuwde bergtoppen. Het Himalaya gebergte biedt echter nog meer dan sneeuw en ijs, namelijk de mythische Yeti-wezens. De Season Pass voegt een nieuwe game-modus toe aan het Far Cry-universum met in de hoofdrol deze verschrikkelijke sneeuwmonsters. In de Valley of the Yetis modus is het aan jou de taak jezelf, maar ook je kampement in co-op te verdedigen tegen een aanstormende groep Yetis. Waarschijnlijk heb je ze op de een of andere manier uit hun winterslaap weten te verstoren, of op een andere manier lopen te kutten, want de witte wezens zijn woest.

Naast deze Yeti-modus kent de Season Pass een viertal missie-pakketten. The Syringe, welke direct tijdens de launch beschikbaar is, draait om het behouden van een recept voor een geneesmiddel. In Escape from Durgesh Prison moet je, zoals de naam al doet vermoeden, een in Far Cry 4 gedrapeerde aflevering van Prison Break naspelen om zo uit de handen van Pagan Min te geraken. De Hurk Deluxe Pack kent een vijftal missies én een nieuw wapen: de Harpoon Gun. Overrun is de laatste toevoeging aan de Season Pass en bestaat uit een PvP missie, waarin je het als Rakshasa of Golden Path, in een soort King of the Hill-modus tegen je tegenstanders opneemt.

Far Cry 4 verschijnt 18 november in Nederland voor de PlayStation 3, Xbox 360, PlayStation 4, Xbox One en PC.

Far Cry 4 Season Pass content is onthuld

Far Cry 4 Season Pass content is onthuld

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch