Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 – Following Through Nepal Video

Gamekings Redactie 31/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als gamers krijgen we natuurlijk alleen maar te maken met het eindresultaat dat we in een hoesje krijgen gepresenteerd, maar het ontwikkelen van games kent heel veel fases. Als een locatie die echt bestaat wordt gebruikt als decor voor een game, is het ook logisch dat ze daar langsgaan om zoveel mogelijk videobeelden en foto’s te schieten. Met het aankomende Far Cry deel van Ubisoft is dat ook het geval en in de Far Cry 4 – Following Through Nepal Video zie je dan ook de reis van de ontwikkelaars naar het gebied waar we dit najaar virtueel in rond kunnen banjeren.

Het is bijna onmogelijk om een echte, hele grote locatie op het takje precies vast te leggen en na te maken, dus is het belangrijk dat een game voornamelijk de sfeer van het gebied goed weet te weergeven. Far Cry 3 bracht het echte gevoel van een junglegebied en de opvolger van dit derde deel in de Far Cry serie moet een perfecte weergave zijn van wat Nepal eigenlijk is. Logischerwijs is de enige manier om de échte sfeer te kunnen nabootsen, het zelf ervaren door er langs te gaan.

Ze doen met de Far Cry 4 – Following Through Nepal Video een beetje aan ‘film-ception’, want ze filmen hoe ze filmen en fotograferen. Dit zodat fans die wachten op Far Cry 4 meer te zien krijgen van het ontwikkelingsproces, wat niet alleen maar gebeurt in ruimtes vol computers of vergaderzalen. In Far Cry 4 speel je het hoofdpersonage Ajay Ghale, een vrij jonge knul die zelf opgegroeid is in het Nepalese gebied. Ondertussen heeft hij het gebied waar hij vandaan komt allang verlaten, maar hij moet terug na het overlijden van zijn moeder. Helaas voor hem met een slechte timing, want hij komt midden in een oorlog terecht waar hij zonder te vragen onderdeel van wordt.

Of ze het bij Ubisoft ook voor elkaar hebben gekregen om met Far Cry 4 het Nepalese gevoel perfect vast te leggen, weten we 18 november. Je raadt het al, dan verschijnt de game voor de PC, Xbox One, PlayStation 4, Xbox 360 en PlayStation 3.

Far Cry 4 - Following Through Nepal Video

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch