Menu Premium
Loading...

Far Cry 4 Battles of Kyrat Trailer

Karim Shehata 30/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog maar heel even en dan kunnen we aan de slag met een scala aan games van de Franse uitgever Ubisoft. Zo komen Assassin’s Creed Unity en Assassin’s Creed Rogue beide op 13 november en kunnen we een paar dagen later aan de slag met Far Cry 4. Drie grote titels dus voor Ubisoft in een paar dagen! Om in ieder geval twee van deze titels eens lekker in het zonnetje te zetten, heeft de uitgever zojuist twee trailers naar buiten gebracht. Een van Assassin’s Creed Unity, en één van Far Cry 4. De laatstgenoemde trailer, die door het leven gaat als de Battles of Kyrat Trailer, kun je boven dit bericht checken!

Zoals gezegd komen er dus een groot aantal games aan van Ubisoft en alle games stellen voorlopig nog niet teleur. Waar Assassin’s Creed Unity de Franse Revolutie tot nog toe prachtig weet neer te zetten in de trailers en gameplaydemo’s die we hebben gezien – en zelfs hebben mogen spelen als je bijvoorbeeld op Firstlook 2014 bent geweest -, keert Assassin’s Creed Rogue terug naar de gameplay zoals we die kennen van het immens populaire en vorig jaar verschenen Black Flag. Far Cry 4 moet daarnaast de trend van het derde deel voortzetten en het liefst daar zelfs nog overheen klappen. Die ambities zijn goed te zien in deze epische Far Cry 4 Battles of Kyrat Trailer.

Het gevaar zit het ‘m natuurlijk in het feit dat er in de maand november nog erg veel andere games uitkomen. Zo hebben we met Grand Theft Auto V en Dragon Age: Inquisition nog maar twee titels genoemd die ook op 18 november verschijnen, evenals Far Cry 4 en dus maar een paar dagen na de release van de twee Assassin’s Creed-games. Wij kijken in ieder geval alvast uit naar deze ‘Battle of the Games’ en hopen dat je van deze nieuwe Far Cry 4 trailer geniet!

Far Cry 4 Battles of Kyrat Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch