Menu Premium
Loading...

Fantasy Life komt op 26 september naar Europa

Karim Shehata 18/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vroeger wisten gamers niet anders: de Japanse games kwamen uit in Japan en kwamen dan veel later uit in Europa, als de game al in onze PAL-regio zou verschijnen. Tegenwoordig komt dit steeds minder vaak voor of zitten er kleinere periodes tussen de Japanse en Europese lanceringen, maar de game Fantasy Life past meer in het rijtje van de eerste categorie die hier wordt genoemd. De RPG van Level-5 verscheen namelijk al in december 2012 in Japan en werd daar een razend succes. Nu gaan Level-5 en Nintendo dat succes een kleine twee jaar later naar Europa proberen te brengen, want Fantasy Life komt op 26 september naar Europa.

Dit heeft Nintendo vanmiddag bekendgemaakt door middel van een trailer, die hier natuurlijk te zien is. Onduidelijk is echter waarom dit allemaal zo lang heeft moeten duren, vooral vanwege het succes in Japan. Het succes van Fantasy Life in het land van de rijzende zon werd nog groter toen er later een uitbreidingspakket voor de game verscheen waarmee er plotseling de mogelijkheid was om Fantasy Life online te gaan spelen. De verwachting is dat de game hier vanaf de release beschikt over online-functionaliteiten, aangezien in de trailer uitgebreid melding wordt gemaakt van het feit dat Fantasy Life online te spelen is. Dit is echter nog niet bevestigd door Level-5 of Nintendo.

We kunnen natuurlijk blijven zeuren over waarom het allemaal zolang heeft moeten duren met Fantasy Life, maar het belangrijkste is toch dat de game op 26 september eindelijk ook in Europa voor de Nintendo 3DS verschijnt. De Amerikanen mogen echter nog wel een potje azijn gaan zitten zeiken over deze game, want zij moeten nog wachten tot 24 oktober voordat ze aan de slag kunnen met Fantasy Life. De Australiërs kunnen daarentegen vanaf 27 september aan de slag met de game, die exclusief voor de Nintendo 3DS verschijnt.

Fantasy Life komt op 26 september naar Europa

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch