Menu Premium

Fallout Shelter viert Thanksgiving met deze update

Ridho Hidayat 18/11/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

De kalkoenen liggen al in de winkels, want op 24 november is het Thanksgiving. Zelfs in een post-apocalyptische wereld is dit reden voor een feestje, want Fallout Shelter viert Thanksgiving in de nieuwe update.

Fallout Shelter Update 1.9 is inmiddels uitgebracht en dit brengt verschillende nieuwe content met zich mee. Om te beginnen kunnen we een nieuwe locatie gaan verkennen, de Caves. Je zult een aantal Dwellers deze donkere mysterieuze grotten in moeten sturen om verschillende quests te voltooien. Uiteraard zal dit de nodige gevaren met zich meebrengen.

Dat zijn niet de enige nieuwe quests die je zult tegenkomen in de game. Ook zijn er een aantal normale en wekelijkse quests bijgekomen en kun je speciale Holiday Quests doen die in het teken staan van Thanksgiving. Om het feest compleet te maken, kun je je schuilkelder speciaal inrichten in de Thanksgiving-sferen. Tot slot zijn er nieuwe iMessage stickers toegevoegd, ook volledig in het teken van de Amerikaanse feestdag.

Fallout Shelter Update 1.9 is nu beschikbaar op iOS, Android en PC. Ben jij van plan om de radioactieve kalkoen op tafel te zetten in Fallout Shelter? Wat vind je van de nieuwe toevoegingen die de update met zich meebrengt? Laat een reactie achter in de comments!

Bron: Bethesda

 

Loading...
Volg gamekings ook op social media Google Plus Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumGamekings LivePodcastE3 2018Merch