Menu Premium
Loading...

Fallout 4 officieel aangekondigd door Bethesda

Karim Shehata 03/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is zover! Na jaren wachten, smeken en bedelen bij Bethesda door miljoenen gamers, is hij er dan: Fallout 4! De game is officieel aangekondigd door de uitgever en als je wil weten wat er nu allemaal bekend is over de game, zou ik heel snel je ogen vanaf deze inleidende alinea verplaatsen naar de volgende.

Inmiddels is bekend dat Fallout 4 zal gaan verschijnen voor Xbox One, PlayStation 4 en PC. Er gingen eerder geruchten dat de game ook naar de Xbox 360 en PlayStation 3 zou komen, maar dit lijkt dus niet het geval te zijn.

In de trailer zien we opnieuw een geteisterd gebied, waarin we het hoofdpersonage zien. Vooral opvallend is echter de hond, de steeds terugkomt in de trailer. Verder zien we de wereld waarin Fallout 4 zich afspeelt goed terugkomen.

Bethesda heeft aangekondigd tijdens haar E3 persconferentie de ‘World Premiere’ van Fallout 4 te tonen. Wanneer je dus tijdens de Bethesda stream op Gamekings.tv inschakelt op 15 juni, zul je de eerste gameplay-beelden gaan zien van Fallout 4. Tot die tijd moet je het doen met de bovenstaande trailer.

Fallout 4 officieel aangekondigd door Bethesda

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch