Menu Premium

Fallout 4 mods voor PlayStation 4 kun je voorlopig op je buik schrijven

Duncan Israel 29/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor iedereen die de game nu nog speelt en daar nog steeds heel veel plezier aan beleeft, is het volgende nieuwtje niet per se slecht. Voor de rest van de wereld, kan dit wel eens het einde van Fallout 4 op de PlayStation 4 betekenen. De Fallout 4 mods voor de PlayStation 4 worden namelijk voor onbepaalde tijd uitgesteld!

Elke PlayStation 4-bezitter, zonder goedwerkende PC, keek hier al reikhalzend naar uit. Bethesda zou aan Fallout 4 op de console mods toe gaan voegen. Eerder is deze functie al volledig op de Xbox One verschenen. Deze week zou de functie ook in beta-vorm op de PlayStation 4 verschijnen. Echter kwam daar vandaag, door middel van een tweet van Bethesda, een voorlopig einde aan. “We regret to say that the PS4 Mods Beta for Fallout 4 has been delayed. We will update everyone when we can”, zo laat Bethesda ons weten. Zodra er meer nieuws bekend is, zal je dat dus direct te horen krijgen, maar voorlopig moet je het helaas stellen zonder mods.

Ondanks dat Bethesda niet meer kan vertellen, dan dat zij in die honderdveertig tekens doen, lijkt het erop dat de PlayStation 4 met flinke problemen kampt om de functionaliteit te implementeren. Waar je in de beta op de Xbox One mods van maximaal 2 GB kon downloaden, zouden de mods in de PlayStation 4-beta maar maximaal 900 MB zijn. Dat is nog niet alles; ook waren er problemen met het geheugen en prestatievermogen van de console. Zonder hier verder over uit te wijden heeft Bethesda aangegeven er samen met Sony mee bezig te zijn.

Voorlopig dus geen mods in Fallout 4 op de PlayStation 4, maar je kan nog volop plezier beleven met de laatste Fallout 4 DLC, genaamd Far Harbor. Keek jij uit naar de mod-functionaliteit op de console? Laat het weten in de comments!

Bron: VideoGamer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch