Menu Premium

Fallout 4 bevat meer dialoog dan TES V: Skyrim en Fallout 3 bij elkaar

Erwin Prins 03/09/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De ontwikkeling van Fallout 4 heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. Bethesda laat namelijk via Twitter weten dat het opnemen van alle dialoog is afgerond. Daarmee is ook bekend geworden dat het vierde deel in de Fallout-reeks in totaal meer ingesproken teksten bevat dan Fallout 3 en Skyrim bij elkaar.

We hebben het hier over maar liefst 111.000 zinnen aan dialoog. De hoofdpersonen in de game hebben daarvan in twee jaar tijd 13.000 regels ingesproken. Deze hoeveelheid is volgens game-director Todd Howard belangrijk om de speler zoveel mogelijk keuzemogelijkheden te geven. Het feit dat de hoofdpersoon een man of een vrouw kan zijn, maakt meer dialoog uiteraard noodzakelijk. Dit gaat zelfs zo ver dat scenes compleet van elkaar kunnen verschillen op basis van het gekozen geslacht voor de main-protagonist.

De hoeveelheid aan dialoog onderstreept nog maar eens hoe enorm de najaarstitel van Bethesda gaat worden. Fallout 4 staat gepland voor een release op 10 november en komt dan uit op Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch