Menu Premium
Loading...

F1 2015 – Features Trailer

Erwin Prins 02/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De jaarlijks terugkerende Formule 1 racer van Codemasters staat gaat bijna verschijnen. Op 10 juli zal het nieuwe raceseizoen te beleven zijn op PlayStation 4, Xbox One en PC. Om te laten zien wat er veranderd is ten opzichte van de 2014-versie, heeft Bandai Namco een nieuwe trailer naar buiten gebracht.

In de trailer wordt ingegaan op de belangrijkste nieuwe features. Ook alle hoofdrolspelers en de ambiance passeren daarbij de revue. Blikvanger is de inzet van een nieuwe game engine, welke de serie qua visuals en mechanics dichter bij games als Forza Motorsport en Project CARS moet brengen.

Daarnaast komt de nieuwe Championship Season-modus voorbij. Deze game-mode staat centraal in de game en wordt gekenmerkt door een ‘broadcast presentation’. Hiermee hoopt men de speler nog verder onder te dompelen in de Formule 1-sfeer en het (rand)spektakel dat we kennen van televisie.

Over een weekje kunnen we F1 2015 al verwachten. De serie debuteert op de PlayStation 4 en de Xbox One, en maakt uiteraard ook zijn opwachting op de PC.

F1 2015 - Features Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch