Menu Premium
Loading...

F1 2014 Season Finale Trailer

Jeroen Wiersma 20/11/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ben jij er een? Zo een die de dagen aftelt tot zondag? Die achter zijn bureau wegdroomt en een denkbeeldig stuur in de handen pakt, af en toe naar links of naar rechts leunt om door een niet bestaande bocht te komen? Ik heb het natuurlijk over Formule 1 fans. Zondag is namelijk de finale van het seizoen 2014. Vandaar nog een trailer van Codemasters’ F1 2014 om je vast lekker te maken voor de seizoensfinale.

De Abu Dhabi Grand Prix is de negentiende en daarmee laatste ronde van dit Formule 1 seizoen. Het kampioenschap zal zondag op het Yas Marina circuit beslist worden. Er zijn dubbele punten te verdienen en twee kanshebbers die strijden voor de titel. Hamilton gaat op kop met Rosberg in de achtervolging. Je kunt gaan zitten wachten op zondag, maar je kunt natuurlijk ook nu al zelf bepalen wie er gaat winnen wanneer je zelf plaats neemt in één van die wagens in F1 2014.

F1 2014 verscheen op 17 oktober voor de PlayStation 3, Xbox 360 en PC. De opvolger, F1 2015, kunnen we al vroeg in het volgende seizoen verwachten, waarbij er een samenspel moet komen tussen de game en de races op tv door middel van digitale live-updates.

F1 2014 Season Finale Trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch