Menu Premium

Excamedia onthult Whack ‘Em Zack, speelbaar op Firstlook Festival

Karim Shehata 06/10/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Op Firstlook Festival beloven de aanwezige partijen uit te pakken, zo ook het Nederlandse Excamedia. De indie-studio neemt bijvoorbeeld de AntVR mee en daarnaast zal het verschillende games gaan tonen. Een van die games is Whack ‘Em Zack, welke officieel uit de doeken is gedaan.

Whack ‘Em Zack is de spin-off van A Clumsy Adventure, een andere game die in ontwikkeling is bij Excamedia. De game is een multiplayer arcade brawler, waarin je met hoofdpersonage Zack ervoor moet zorgen dat de wereld wordt gered van buitenaardse wezens. Deze buitenaardse wezens komt hij tegen tijdens een schoolreis.

De game zal gaan verschijnen voor de PC en kent op dit platform ondersteuning voor lokale en online multiplayer, tot maximaal zes personen. Aangezien A Clumsy Adventure nog niet is verschenen, noemt Excamedia deze game de ideale mogelijkheid om kennis te maken met de personages en de werelden uit deze game.

Een releasedatum is niet gegeven door de Nederlandse studio, maar de game is dus wel te spelen op Firstlook Festival, op de Excamedia stand. Wanneer je er aankomend weekend bij bent in de Jaarbeurs te Utrecht, heb je dus de kans om kennis te maken met deze game.

Excamedia onthult Whack 'Em Zack, speelbaar op Firstlook Festival

Excamedia onthult Whack ‘Em Zack, speelbaar op Firstlook Festival

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch