Menu Premium
Loading...

Evolve Savage Goliath Trailer

Jeroen Wiersma 16/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Momomomomonsterkill! Deze kreet gaat een hele nieuwe betekenis krijgen met het komen van de game Evolve van ontwikkelaar Turtle Rock Studios. Om na de vele awards op diverse beurzen de pre-orders op gang te brengen voor deze multiplayer co-op shooter, krijgen we van 2K de Evolve Savage Goliath Trailer voorgeschoteld.

Het moge duidelijk zijn voor jagers in spé. Bij een pre-order krijg je de Monster Expansion Pack helemaal voor nop. Wat voor monster dit is, is nog een raadsel. Er zijn überhaupt pas twee van de drie monsters bekend gemaakt die standaard in het spel zitten. De één is de Kraken, die zo uit je nachtmerrie lijkt te zijn geslopen, en de ander is de vuurspuwende Goliath die we zien rampeneren in de trailer, met de Savage Goliath skin die is inbegrepen in de Monster Expansion Pack.

Ten slotte geeft een pre-order toegang tot de Evolve Big Alpha die je de mogelijkheid geeft van 31 oktober tot en met 2 november te jagen op dit enorme wild. Ze doen dus aardig hun best al vroeg zieltjes te winnen voor de game die gepland staat om op 10 februari 2015 uit te komen voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One.

nieuws_20141016Evolve

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch