Menu Premium
Loading...

Evolve 4v1 trailer

Gamekings Redactie 24/04/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Na alle beelden en info ben je vast benieuwd hoe een match in Evolve nou echt kan lopen. Kijk nu de Evolve 4v1 trailer om hier een goed beeld van te krijgen. Dat smaakt naar meer!

Een van de meest interessante games van het moment is Evolve en deze wordt ontwikkeld door Turtle Rock Games. De game gooide hoge ogen toen de multiplayer ervan in februari werd onthuld. De game draait op de Unreal Engine 3, waardoor alles er gelikt uitziet. Maar wat deze game echt interessant maakt, is het gameplay-principe. Evolve is met vijf spelers te spelen, waarvan een team van vier mensen samen moeten werken om de vijfde speler (een uit de kluiten gewassen monster) te bestrijden. Het gaat overigens dieper dan het aanvankelijk klinkt. Elk teamlid kan voorafgaand aan een match een class kiezen, variërend van trapper, support, medic en assault. Naast het vooralsnog als enige bekende monster Goliath, valt straks te kiezen uit een aantal verschillende beesten met elk unieke abilities.

Het vermelden waard is het level design. Zoals het een jungle betaamt, gelden ook hier meedogenloze wetten. De weelderig vormgegeven omgevingen herbergen voor zowel het team monsterverdelgers als voor het wezen voor- en nadelen. Zo biedt bijvoorbeeld sommige flora en fauna het wezen de mogelijkheid om te levelen en vervolgens tot een nog brutere en gevaarlijkere versie van zichzelf te transformeren. Voor diezelfde flora en fauna moet het team jagers ogen in het achterhoofd hebben, aangezien een verkeerde stap de dood tot gevolg kan hebben. Voor je het weet word je bijvoorbeeld langzaam verteerd door een fucking plant met ‘a taste for humans’ en moet je drie minuten wachten voor je respawnt. In de tussentijd moet je team het verlies van een class zien te compenseren.

In de Evolve 4v1 trailer zie je, voorzien van vermakelijk commentaar, hoe de bovenstaande ingrediënten tot uiting komen in een intense en spectaculaire match. De game wordt in het derde kwartaal van dit jaar verwacht voor de PlayStation 4, Xbox One en PC.
Evolve 4v1 trailer

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch