Menu Premium

Europese Tales of Zestiria Collector’s Edition aangekondigd

Karim Shehata 02/07/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Waar Bandai Namco dit jaar ook een aantal westerse games heeft uitgegeven – denk aan Project CARS en The Witcher 3: Wild Hunt – is de uitgever zijn roots zeker niet vergeten. Zo komt er een nieuwe Naruto-game aan en kunnen we binnenkort ook aan de slag met een nieuwe Tales of-game, in de vorm van Tales of Zestiria. Het blijft echter niet bij de game, want Bandai Namco heeft zojuist de Europese Collector’s Edition voor Tales of Zestiria aangekondigd.

Deze Collector’s Edition bevat vanzelfsprekend de game, maar ook een Collector’s Edition box, een Normin metal case, Lady of the Lake Sanctuary cloth artwork, een hardback art book, vier Chibi Kyun Chara-figurines, een DVD, een soundtrack CD en verschillende DLC. Duidelijk is dat Bandai Namco zoveel mogelijk in de Collector’s Edition probeert te stoppen, wat voor de koper natuurlijk alleen maar meer Tales of-feest betekent!

Bandai Namco vond het moment meteen ook rijp om bekend te maken wat mensen krijgen die de game pre-orderen. Wanneer je de PlayStation 3 of PlayStation 4-versie van de game voorziet van een pre-order, krijg je vijf weapon skins, acht klassieke kostuums en de Mystic Arte en Alisha’s Story DLC-pakketten. Deze DLC-pakketten zitten overigens ook inbegrepen in de Collector’s Edition van de game. Als je de game op de PC vooruitbesteld hebt, kun je op de DLC-pakketten na zo’n beetje dezelfde pre-order bonussen verwachten. Deze pre-order bonussen gaan op dit platform echter pas van kracht als er genoeg mensen gepreorderd hebben.

Tales of Zestiria verschijnt op 16 oktober voor PlayStation 3, PlayStation 4 en PC.

Europese Tales of Zestiria Collector's Edition aangekondigd

Europese Tales of Zestiria Collector’s Edition aangekondigd

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch