Menu Premium

Er zijn drie The Legend of Zelda: Breath of the Wild trailers verschenen

Roy de Keijzer 20/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Bereid je maar alvast mentaal voor op de officiële onthulling van de Nintendo NX die straks om 16:00 zal plaatsvinden. Er zijn namelijk drie The Legend of Zelda: Breath of the Wild trailers verschenen!

De drie nieuwe Zelda trailers hebben allemaal een simpele titel, te weten Gallop (Kakeru), Weather en Revitalizing heten.

Kakeru

De Kakeru trailer laat op een prachtige manier nog eens alle elementen zien die we eerder mochten aanschouwen in de vele uren aan gameplaybeelden een paar maanden geleden. In de trailer zien we hoe oude Sheikah shrines weer uit de grond herrijzen.

Weather

In de Weather trailer kun je goed bekijken hoe de nieuwe engine van Zelda omgaat met de weerseffecten in Hyrule. We zien bliksemschichten in de storm, weersovergangen en veranderingen in de bewolking die zelfs Piet Paulusma niet zou kunnen voorspellen.

Revitalizing

In de Revitalizing trailer zie je Link in actie in gevechten tegen groepen vijanden en zie je hem weer sneaky rondsluipen. Verder wordt weer geshowd hoe je bomen kunt omhakken en kunt koken om te overleven in deze immense wereld.

De trailers zijn afkomstig van de Japanse website van de game en er zijn verder weinig details te bespeuren voor extra info. Wellicht komen we tijdens de NX onthulling nog meer te weten.

Ben jij benieuwd naar de NX onthulling? En wat vind jij van deze drie nieuwe Zelda trailers? Laat het horen in de comments hieronder!

Bron: Nintendo Japan

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch