Menu Premium

Er staat ons een Life Is Strange live-action serie te wachten

Soraya van der Weiden 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Life Is Strange werd overladen met positieve reviews en mocht vele awards in ontvangst nemen. Om het feestje compleet te maken slaan Square Enix en Legendary Digital Studios de handen ineen om een Life Is Strange live-action serie te maken.

Legendary Digital Studios is misschien niet een naam waarbij er gelijk een belletje gaat rinkelen bij je. Zij zijn echter de studio achter grote namen zoals Jurassic World en Warcraft. Daarnaast zullen Dmitri Johnson en Dan Jevons van dj2 Entertainment aan het roer staan als producten van de Life Is Strange live-action serie. Aan dit team is het de taak om deze meeslepende game te vertalen naar een waardige live-action serie.

Life Is Strange gaat over Max, een jong meisje dat net begint aan haar fotografieopleiding. Op een dag heeft ze een visioen en komt ze erachter dat ze terug kan in de tijd. Hierdoor kan ze het lot naar eigen hand zetten en kunnen eerder gemaakte keuzes in het spel worden gewijzigd. Life Is Strange is een episodische adventure game gemaakt door Dontnod Studio.

Hoe het verhaal verwerkt zal worden in de Life Is Strange live-action serie is nog onbekend, net als wanneer we de serie kunnen verwachten. Life Is Strange nooit gespeeld en toch wel nieuwsgierig geworden? Mooi! Speel dan de eerste episode gratis of laat David en Shelly je bijpraten over de prijswinnende game in hun review.

Bron: Legendary 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch