Menu Premium
Loading...

Er komt een For Honor Open Beta het weekend voor de release

Ridho Hidayat 31/01/2017 0 Tweet Het Like/Deel Het

Afgelopen weekend kon je al aardig wat koppen laten rollen tijdens de closed beta van For Honor. Ook staat de release van deze zwaardvecht-game van Ubisoft bijna voor de deur, want over twee weken komt de game al uit, op 14 februari. Toch geeft Ubisoft je nog één laatste mogelijkheid om de game te spelen voordat het zover is, want er komt een For Honor Open Beta het weekend voor de release!

Tussen 9 en 12 februari krijgt iedereen de mogelijkheid om de wapens op te pakken en de strijd aan te gaan tegen andere facties. In deze open beta heb je de beschikking over dezelfde negen helden als in de closed beta. Echter is er deze keer wel een extra gamemodus toegevoegd, want je kunt je vaardigheden gaan testen in de vier-tegen-vier modus Elimination. Net als in de Duel- en Brawl-modus speel je hierin een ‘best of 5’, waarbij het team dat het andere team uitschakelt de ronde wint. Ook hierin heb je per ronde slechts één leven, dus zal je flink wat slijtageplekken krijgen op het puntje van je stoel. Verder neem je ook in deze beta deel aan de Faction War. Mocht je daar meer over willen weten, check dan vooral deze video.

Al met al stoomt de For Honor Open Beta, die plaatsvindt tussen 9 en 12 februari, je dus volledig klaar voor de release van de game. Heb jij al kunnen meedoen met een van de voorgaande testmomenten van For Honor, of pak je nu voor het eerst een wapen op? Vind jij dat Ubisoft met teveel beta’s komt, of kun jij er geen genoeg van krijgen? Laat het weten in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch