Menu Premium

Er komt een derde expansion naar Age of Empires 2 HD

Joep Omes 14/12/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Als je deze game in de loop der tijd niet tenminste één keer voorbij hebt zien komen, leef je nog in het stenen tijdperk. Age of Empires 2 is inmiddels zo’n zeventien jaar oud en is niet stuk te krijgen. Ten tijde van de release was de game al razend populair en toen de opgepoetste versie, Age of Empires 2 HD werd uitgebracht in 2013 was men, enige kritische geluiden daargelaten, nog steeds lovend. De community is dus alles behalve uitgestorven! Gelukkig maar, want er komt een derde uitbreiding voor de game!

Age of Empires 2 HD: Rise of the Rajas is de officiële naam van deze expansion en je krijgt de controle over vier nieuwe facties. Natuurlijk horen daar ook vier fonkelnieuwe campaigns bij, waarin je aan de slag gaat als Vietnam, Birma, het Khmer-rijk en Maleisië. Ook voor de eSports-fans en de casual gamers die hun vrienden af en toe eens flink van de kaart willen vegen zijn er verbeteringen. De ontwikkelaar laat weten dat er gewerkt is aan betere stabiliteit, verbeterde balans en de mogelijkheid om een onderbroken multiplayer potje te hervatten, is terug.

Rise of the Rajas komt uit op 19 december, voor de PC. Ben jij weer klaar voor nieuwe Age of Empires avonturen in Zuidoost-Azië? Of heb je de game jaren geleden in de kast gelegd en zie je nu tot je grote schik dat er nog volop gespeeld wordt? Gooi ‘t in de comments!

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch