Menu Premium
Loading...

Resident Evil 4 loopt smooth op de PS4 en Xbox One

Soraya van der Weiden 23/08/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Capcom kan maar niet genoeg krijgen van de HD-remakes van Resident Evil. Eind deze maand zal het mogelijk zijn om Resident Evil 4 weer te spelen, maar hoe ziet ‘ie er nou precies uit met zijn nieuwe likje verf? Dankzij het YouTube kanaal van Biohazard wordt deze vraag beantwoord met 2 gameplay-videos. Het antwoord kunnen we alvast verklappen, want Resident Evil 4 loopt smooth op de PS4 en Xbox One.

In de allereerste video, deze vind je boven dit bericht, zien we hoe hoofdpersonage Leon Kennedy aan het begin van de game een dorpje binnen wandelt en wat zombies neerknalt. Dankzij de 1080p en 60fps ziet de game er niet alleen gelikter uit, maar lijkt hij ook een stuk smoother te lopen.

In de tweede video zien we nogmaals de mooie lokken van Leon, dit keer is hij vergezeld door Ashley. Wederom zien we hoe Leon verschillende zombies doorzeeft met kogels, maar ook hoe Ashley hem helpt met het oplossen van een puzzel. Gameplay waarbij de speler Ashley bestuurd, wordt helaas niet getoond.

Resident Evil 4 verschijnt op 30 augustus 2016 voor de PlayStation 4 en Xbox One. Nu al zin om zombies neer te knallen? Probeer dan de Resident Evil 7 demo eens te spelen zonder de buurt bij elkaar te schreeuwen…

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch