Menu Premium

Er is een nieuw Ninja Gaiden-project in aantocht!

Suzanne de Jong 28/06/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Het is alweer een tijd geleden dat de laatste Ninja Gainden-game uitkwam. In 2014 kwam Yaiba: Ninja Gaiden Z uit voor de PlayStation 3 en Xbox 360, iets later kwam hij ook uit op de PC. Team Ninja, de ontwikkelaar van deze games zit is nu dus met een vervolg bezig, want er is een nieuw Ninja Gaiden-project in aantocht!

Momenteel is Team Ninja druk bezig met de ontwikkeling van Nioh, de action RPG die veel weg heeft van de Dark Souls-reeks. Nioh staat gepland voor later dit jaar, dus naar alle verwachtingen zal er na deze release met volle mankracht aan de nieuwe Ninja Gaiden gewerkt worden. Keniji Yamagishi heeft namelijk middels een tweet laten weten dat er gewerkt wordt aan een nieuwe Ninja Gaiden-titel. Volgens Yamagishi wordt er in juli meer bekend over het project. Hieronder kunnen jullie de desbetreffende tweet met eigen ogen bewonderen.

Zit jij te wachten op de komende projecten van Tean Ninja? We houden het nieuws omtrent deze game uiteraard in de gaten. Krijg jij al zin om de ninja uit te hangen in de komende Ninja Giaden? Laat het weten in de comments.

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch