Menu Premium

Endemol en Blammo gaan samenwerken op gebied van eSports

Karim Shehata 29/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

eSports wordt maar groter en groter. Competitief gamen is inmiddels niet meer weg te denken uit de hedendaagse game-wereld en daarom zul je op de Firstlook-editie van dit jaar, welke door het leven gaat als Firstlook Festival, ook erg veel aandacht gaan zien voor eSports. Hier blijft het echter niet bij, want Endemol en Blammo gaan samenwerken op het gebied van eSports.

Dit hebben wij vanmorgen samen met Endemol bekendgemaakt door middel van een persbericht. Allereerst zullen we echter gaan kijken naar de gezamenlijke marktpositie op het gebied van eSports media, waarna er meer concrete plannen op tafel zullen komen.

Beide partijen komen in de vorm van Jurian van der Meer, commercieel directeur bij Endemol Nederland, en onze eigen Ruben met een reactie. Jurian van der Meer wijst onder meer op het gegeven dat Endemol en Blammo elkaar goed aanvullen:  “Blammo onderscheidt zich al jaren met succesvolle, innovatieve mediaproducties en heeft veel verstand van gaming. Die expertise kunnen wij goed gebruiken. Omgekeerd profiteert Blammo van onze kennis en ervaring en de toegang tot een wereldwijd creatief en commercieel netwerk.” Deze lovende opmerkingen kunnen we in ieder geval in onze zak steken!

Ruben heeft zoals gezegd ook een piekfijne reactie in petto:  “eSports maakt een spectaculaire ontwikkeling door en verspreidt zich over steeds meer platforms. Dat biedt veel perspectief, want met name de media- en storytelling-kant van eSports is wereldwijd nog redelijk onderontwikkeld. Met een partner als Endemol aan onze zijde hebben we een sterke uitgangspositie om die mogelijkheden te benutten.” Samen met Endemol hopen wij dus iets revolutionairs te gaan neerzetten op het gebied van eSports.

De samenwerking klinkt in ieder geval zeer veel belovend. Dat is natuurlijk niet zo gek, want een bedrijf als Endemol heeft natuurlijk een hoop ervaring. Zo is Endemol onder meer de naam achter programma’s als Goede Tijden Slechte Tijden, Miljoenenjacht, 5 Jaar Later en Jinek. De programma’s lopen uiteen en zijn allen goed bekeken op verschillende zenders, waardoor de toekomst van deze samenwerking er goed uitziet.

Bron: Persbericht Blammo en Endemol Nederland

Endemol en Blammo gaan samenwerken op gebied van eSports

Endemol en Blammo gaan samenwerken op gebied van eSports

 

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch