Menu Premium

Eerste update van Action Henk zorgt voor 40 procent meer levels

Gamekings Redactie 25/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Toffe titels van Nederlandse bodem in de gaten houden is iets dat we graag doen en ook Action Henk staat vast in ons vizier. De game van ontwikkelaar RageSquid is al even als Early Access op Steam te verkrijgen en nu is het moment dat het tijd is voor nieuwe content. De eerste update van Action Henk zorgt voor 40 procent meer levels en kan vanaf vandaag gedownload worden.

Waarschijnlijk is het vandaag niet de eerste keer dat je van Action Henk hoort, want we hebben er op Gamekings.tv al vaker aandacht aan besteed. We gingen zelfs hoogstpersoonlijk bij de mannen van RageSquid langs om de game te checken, waarna Skate en Dominique hun oordeel velden over de game. Natuurlijk is dat slechts een voorlopige mening, want de game is officieel gezien nog niet uit.

Ze begrijpen bij RageSquid ook dat Action Henk wel wat nieuwe content kan gebruiken en vandaag is het dan zover. Sinds de Early Access release op Steam is Action Henk nu terechtgekomen bij de tweede versie. Deze eerste update zorgt ervoor dat er in totaal 25 levels zijn, wat een stijging is van 40 procent, en de levels die erbij komen variëren van het makkelijkste tot het moeilijkste niveau. Daarnaast is er vanaf heden ook Rainbow Medals vrij te spelen, welke bedoeld zijn voor de die-hard spelers die Action Henk graag op de meest extreme moeilijkheidsgraad onder handen nemen.

Naast de nieuwe levels en de Rainbow Medals krijgt het uiterlijk van Action Henk ook een update. Het bereiken van de leaderboards kan nu in het level select menu en het is mogelijk om de in-game muziek willekeurig te laten afspelen. Ook kunnen de tutorials uitgezet worden, mocht je denken deze niet nodig te hebben. Voor hen die tutorials juist wel handig vinden, worden er ook wat nieuwe tutorials toegevoegd aan de game. Ook is het nu mogelijk om de R-toets op het toetsenbord te gebruiken om de game te resetten en wordt de D-Pad van de Xbox 360 controller nu ook ondersteund. Uiteraard hebben ze bij RageSquid ook wat kleine probleempjes opgelost met deze update, voornamelijk op audiogebied.

Action Henk is pas twee weken uit, maar de reacties zijn tot op heden bijna alleen maar positief. Ondertussen blijven ze bij RageSquid alleen maar verder knutselen, tot ze ons een officiële releasedatum van de game kunnen geven.

Eerste update van Action Henk zorgt voor 40 procent meer levels

Eerste update van Action Henk zorgt voor 40 procent meer levels

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch