Menu Premium
Loading...

Moestuintjes zijn verleden tijd met de eerste gameplay trailer van Farming Simulator 17

Suzanne de Jong 28/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ondertussen heeft iedereen zijn moestuintjes al geoogst, of is er wederom niks van terecht gekomen. Gelukkig hoef je bij Farming Simulator niet te denken aan overpotten, water geven en al die dergelijke zaken. In de eerste gameplay trailer van Farming Simulator 17 kunnen we zien wat er wél van je verwacht wordt bij het telen van jouw oogst.

Giants Software neemt je mee naar het platteland om je vervolgens in een tractor neer te zetten, waarmee je zelf, zo ver als het oog doet rijken, landbouwgrond tot je beschikking hebt. Of je er nu warm of koud van wordt, in de trailer krijg je onder andere te zien met welk materieel je te werk mag gaan. Iedereen heeft immers als klein jongetje wel eens met een speelgoed tractor gespeeld, dus die glimmende jongens zullen bij de liefhebbers van de serie hoogstwaarschijnlijk goed ontvangen worden. Nederland mag dan in zijn algemeenheid wel als boerenland beschouwd worden, een uitstapje naar het boeren land, van achter je PC in je huis in de randstad is niet verkeerd.

In Farming Simulator 17 komen ruim 200 unieke voertuigen en kan je in de multiplayer op de console met zes andere boeren aan het werk, terwijl op de PC dit er zelfs achttien zijn! Ga jij je kaplaarzen uit de kast halen om op 25 oktober aan de slag te gaan met de simulatiegame? Laat het weten in de comments.

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch