Menu Premium

Vierde episode van Red Bull’s Elements of eSports is nu te bekijken

Gamekings Redactie 21/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

eSports blijft maar groter en groter worden. Red Bull heeft dat ook al een paar jaar door en heeft, naast hun extreme sports atleten en events, nu ook eSports helden onder de vleugels. Ze nemen het zelfs nog een stapje verder door een episodische eSports docu uit te brengen, waarin eSports-veteraan Paul “ReDeYe” Chaloner de kijker meeneemt door alle onderdelen van de UK eSports. De eerste episode van Red Bull’s Elements of eSports is vandaag live gegaan.

UPDATE: De vierde episode Rivalries is nu te bekijken! De vorige episodes “Genre & Games”, “Beginnings” en “Methods of Training” zijn hier ook terug te kijken.

De eerste episode laat zien wat de populaire genres en games zijn in eSports. Het zal geen verrassing zijn dat voornamelijk shooters en MOBA’s hier de boventoon voeren. Ook wordt er kort gekeken waarom de FIFA-serie bijvoorbeeld minder populair is als eSports game.

Geïnteresseerd in alles wat met eSports te maken heeft? De episodes van de docu-serie Elements of eSports zijn op de website van Red Bull te bekijken. Hieronder is de teaser van de vierde episode te zien.

Bron: Red Bull

Eerste episode van Red Bull's Elements of eSports is nu te bekijken

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch