Menu Premium
Loading...

Eerste episode King’s Quest verschijnt 29 juli

René Janssen 30/06/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Vandaag verscheen de trailer van King’s Quest: A Knight to Remember, waarin duidelijk wordt dat dit eerste deel van een vijfluik op 29 juli aanstaande zal verschijnen. Je kan in deze trailer vast kennis maken met een jonge Graham, die uiteindelijk uit zal groeien tot de grote King Graham van King’s Quest.

King’s Quest: A Knight to Remember is een re-imagining van de oude King’s Quest adventure games, destijds ontwikkeld door Sierra. We hebben het dan over de game uit 1984. De huidige reboot is verder ontwikkeld voor Sierra door Activision en The Odd Gentleman. In King’s Quest: A Knight to Remember volg je de vroege avonturen van King Graham, zoals deze inmiddels koning op leeftijd ze doorvertelt aan zijn kleindochter Gwendolyn. Je springt terug in de tijd, duikt in de geschiedenis van King Graham en door de juiste beslissingen te nemen bouw je zo het koninkrijk van King Graham op.

King’s Quest: A Knight to Remember is dus het eerste hoofdstuk uit een saga bestaande uit vijf delen en verschijnt 29 juli op PlayStation 3, PlayStation 4, PC, Xbox 360 en Xbox One. Bekijk hier alvast de trailer van hoofdstuk 1 en laat weten of de game je aanspreekt!

Bron: Polygon

nieuws20150630_KQAKTRchapter1

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch