Menu Premium

Eerste details van The Last of Us-DLC worden deze week bekendgemaakt

Gamekings Redactie 23/09/2013 0 Tweet Het Like/Deel Het

Ontwikkelaar Naughty Dog is geen kleine naam in de game-industrie. Zo zijn zij onder andere verantwoordelijk voor Crash Brandicoot, Jak and Daxter en de Uncharted-serie. Hun laatste pareltje is natuurlijk The Last of Us, welke meer dan een groot succes werd. Er is nu goed nieuws, want de eerste details van The Last of Us-DLC worden deze week bekendgemaakt volgens director Bruce Straley.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Eerder was Straley al op Reddit aan het teasen dat er DLC aan zat te komen voor The Last of Us. Dit was in het einde van de maand juli, dus al een aardig tijdje terug. Het zou gaan om content die de singleplayer-modus van de game moet verrijken, maar heel veel duidelijkheid was er niet. Ook al zonder downloadable content was de verhaallijn van The Last of Us ijzersterk en voor velen was Naughty Dog’s titel zeker de game van het jaar. Ondanks dat The Last of Us alleen uitkwam op de PlayStation 3 waren de verkoopcijfers ook ontzettend hoog dus velen hebben deze game met plezier gespeeld. Waarschijnlijk zijn er dan ook genoeg gegadigden om de downloadable content binnen te hengelen als deze uitkomt.

Er werd nog weinig losgelaten over wat ze van plan waren met de DLC. We weten ondertussen (kijk uit: mogelijke spoiler) dat het einde van The Last of Us genoeg ruimte overlaat om het avontuur van de hoofdpersonages te verlengen, maar het kan ook zomaar zijn dat we het verhaal van andere personages gaan beleven. Volgens Straley gaan we wel bekende gezichten terug zien komen in de downloadable content. Puur speculatie van mijn kant verder, dus laten we hopen dat Naughty Dog ons snel meer laat weten!

Eerste details van The Last of Us-DLC worden deze week bekendgemaakt

Eerste details van The Last of Us-DLC worden deze week bekendgemaakt

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch