Menu Premium
Loading...

Eerste details Amiibo-ondersteuning van Kirby and the Rainbow Curse

Gamekings Redactie 26/12/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Langzaamaan is Nintendo de lijst van games met Amiibo-ondersteuning aan het opschroeven. Een van de volgende games die gebruik gaat maken van de figurines is Kirby and the Rainbow Curse. Nintendo Japan heeft naast andere nieuwe info de eerste details van deze functionaliteit van de game bekend gemaakt.

In de erg Japanse trailer van de game Kirby and the Rainbow Curse onthult Nintendo aan het einde welke drie Amiibo te gebruiken zijn. Het gaat om de Amiibo van Kirby, King Dedede en Meta Knight. Alledrie de figurines zullen de speler speciale aanvallen en uiterlijk geven. Zo lijkt de Meta Knight Kirby een nieuwe dash-aanval te hebben en de King Dedede Kirby een soort afweermechanisme. Naast deze Amiibo-ondersteuning is ook op te maken uit de trailer dat Kirby and the Rainbow Curse 28 verhalende stages en 40 challenge stages zal bieden. Dat is aardig wat content dus voor de Kirby-liefhebber.

Het ziet er naar uit dat Nintendo met Kirby and the Rainbow Curse nog een mooie titel in het verschiet heeft voor de Wii U het aankomende jaar. Bovendien kunnen alle Amiibo-bezitters ook voorlopig nog lekker vooruit met hun kleine Nintendo-figurines.
Eerste details Amiibo-ondersteuning van Kirby and the Rainbow Curse

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch