Menu Premium
Loading...

Eerste beelden van Project CARS op de PlayStation 4

Karen Koch 28/08/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Racefans gaan een goed seizoen tegemoet met Driveclub, Forza Horizon 2, The Crew en natuurlijk niet te vergeten Project CARS. De ontwikkelaar van deze laatste game heeft vandaag samen met PlayStation Access de eerste beelden van Project CARS op de PlayStation 4 online gezet en deze zijn dan ook vanaf nu hier te bekijken.

In de trailer is te zien hoe de game aan het einde van het jaar ook op de consoles te zien zal zijn. Er wordt gewoon een stuk van een race afgelegd in de trailer, pure gameplay dus, terwijl twee knullen rustig praten over de pracht en praal van Project CARS. Er was al eerder bekendgemaakt dat de game op 60 FPS zou gaan draaien op de PlayStation 4, maar het ziet er toch wel erg mooi uit. Een van de commentatoren merkt op dat hij eerder ook al op hetzelfde circuit als waar op geracet wordt was geweest, maar dan in het echt. Dit was dan onderdeel van de promotie van de game, zo kon men de realiteit en de virtuele track met elkaar vergelijken. De beste kerel lijkt er in ieder geval van onder de indruk te zijn.

Project CARS zal dynamisch weer, dynamische tijd, dynamische alles hebben. Je kunt zelfs een datum uit het verleden instellen en dan zoekt de game uit wat voor een weer het die dag was, alles voor het realisme. Zoals we ondertussen ook van racing games verwachten, ziet alles er lekker smooth en shiny uit. Ook zal de game Project Morpheus gaan ondersteunen, zodra deze uitkomt.

De game komt later dit jaar nog uit om mee te doen aan de race tussen de racegames. De voorlopige releasedatum voor de PC, PlayStation 4- en Xbox One-versies staat op november. Mensen die de game op hun Wii U of SteamOS willen spelen, moeten iets geduldiger zijn, want op deze laatste twee komt de game pas in 2015 uit.

Eerste beelden van Project CARS op de PlayStation 4

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch