Menu Premium

Eerste afbeelding van Halo: Nightfall is uit de doeken gedaan

Gamekings Redactie 22/07/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

De grote hoop van Halo-fans de afgelopen E3 was het zien van wat brute gameplay van Halo 5: Guardians. Dit mocht niet baten, maar we kregen wel wat ander lekker nieuws in de vorm van Halo: The Master Chief Collection en de aankomende Halo TV-serie, genaamd Halo: Nightfall. De eerste afbeelding van Halo: Nightfall is uit de doeken gedaan en laat ons Agent Locke zien.

Agent Locke is de Spartan die op de voorkant zal komen te staan van Halo 5: Guardians en wordt gespeeld door Mike Colter. Dat de naam je niet bijster veel zegt kan kloppen, al heeft de man al veel kleinere rollen gehad in grote producties als Men In Black III, Zero Dark Thirty en nog meer verschillende TV-series. De serie wordt geregisseerd door Sergio Mimica-Gezzan, die bekend is van onder andere Battlestar Galactica en Heroes. Hij heeft dus al de nodige ervaring met grootschalige sci-fi series. Een laatste, maar zeker niet minste, naam die we aan het project kunnen plakken is Ridley Scott, die de executive producer van Halo: Nightfall genoemd mag worden.

Halo: Nightfall zal zich afspelen tussen de gebeurtenissen van Halo 4 en Halo 5: Guardians en uitleggen hoe het verhaal zich heeft ontwikkeld. Of het daadwerkelijk noodzakelijk is om de serie te moeten kijken om iets van het verhaal te snappen, is nog niet bekend.

Halo heeft zich al min of meer bewezen als een gepast universum voor op je beeldbuis in de vorm van Halo 4: Forward Unto Dawn, welke goede kritieken heeft ontvangen en zelfs een paar prijzen in de wacht heeft gesleept. Microsoft hoopt hiermee de Halo-naam nog groter te maken dan hij al is en zowel bekende spelers als nieuwkomers van de Halo-franchise enthousiast te maken voor dit universum. Halo: Nightfall zal tegelijkertijd uitgebracht worden met de Halo: The Master Chief Collection, wat dus op 14 november zal zijn. Het is dus nog even afwachten of de serie even succesvol gaat zijn als de games. Zolang er geen namen als Uwe Boll aan te pas komen en wel grootmeesters als Ridley Scott, moet dit wel goed komen.

Eerste afbeelding van Halo: Nightfall is uit de doeken gedaan

Eerste afbeelding van Halo: Nightfall is uit de doeken gedaan

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch