Menu Premium

Een Bulletstorm remaster in 2017 lijkt een zekerheidje

Erwin Prins 29/09/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

In 2013 wist de over-de-top shooter Bulletstorm uit te groeien tot een bescheiden hitje. Hoewel ontwikkelaar People Can Fly (GoW: Judgement, Painkiller) zich in de jaren erna echter nooit heeft uitgelaten over een mogelijke sequel, lijkt een Bulletstorm remaster in 2017 een zekerheidje te zijn.

Waar eerder bestanden van een opgepoetste versie werden ontdekt op een USB-stick die Microsoft op de afgelopen E3 uitdeelde aan de pers, is de first-person shooter nu voorbijgekomen bij het Braziliaanse ratingbureau. Onder de titel Bulletstorm: The Full Clip Edition heeft de grove game ongetwijfeld een stevige 18+ rating gekregen. Samen met de titel wordt een release in 2017 genoemd en is Gearbox op zeker de uitgever. Welke studio precies verantwoordelijk is voor de ontwikkeling blijft vooralsnog onduidelijk. Duidelijk is wel dat de remaster in ieder geval de PC, Xbox One en de PlayStation 4 aandoet.

Bulletstorm, uit de koker van de Poolse ontwikkelaar People Can Fly, zag in 2013 het levenslicht. EA bracht de game multiplatform uit en het kon rekenen op aardige kritieken. Wie niet zo bekend is met de game: hoe bizarder je kills, hoe meer punten je vergaard. Hoe bizarder, hoe beter, is dan ook het uitgangspunt van de campaign. Vijanden hoog houden met een shotgun doet het bijvoorbeeld bijzonder goed op de puntenteller. Word je al enthousiast? Dan staat je met de Bulletstorm remaster in 2017 nog heel wat te wachten.

Bron: Gematsu

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch