Menu Premium

Een Beyond Good augustus met Xbox Games With Gold

Suzanne de Jong 26/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Gratis is altijd goed, wij Nederlanders staan erom bekend. Aangezien er weer bijna een nieuwe maand aanbreekt, betekent dit ook dat we onze ‘nieuwe’ gratis games voorgeschoteld krijgen van Microsoft. Ditmaal mogen we gaan knokken, klimmen en klauteren in een Beyond Good augustus met Xbox Games With Gold

In de Games With Gold zit komende maand namelijk voor de Xbox One Warriors Orochi 3: Ultimate, die in 2014 al naar de huidige generatie consoles werd gebracht. We kunnen deze maand er ook nog eens flink op los knokken met WWE 2K16, maar let op, hij is alleen te downloaden van 16 augustus tot en met 15 september. Voor de Xbox 360 mogen we gaan genieten van Spelunky en deze is dan weer te downloaden van 1 augustus tot en met 15 augustus. Tot slot is daar nog het klim- en klauterwerk, waarmee je aan de slag kunt in Beyond Good & Evil HD. Deze is vanaf 16 augustus te downloaden en kan je tot en met 31 augustus binnen trekken op je Xbox One of Xbox 360.

Welke van deze games ga jij binnenhalen zodra ze beschikbaar worden op voor Games With Gold, of zit er niks interessants bij voor jou dit keer? Laat het weten in de comments, we zijn benieuwd!

Bron: VG24/7

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch