Menu Premium

EA onthult Battlefield Premium voor Battlefield Hardline

Gamekings Redactie 02/03/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

Met nog ruim twee weken voor de release van Battlefield Hardline heeft EA aangekondigd wat je precies krijgt als je Battlefield Premium aanschaft voor Battlefield Hardline. Naast de vier DLC-pakketten, die in de loop van het jaar één voor één uitkomen, krijg je toegang tot vier “super features”.

Allereerst kunnen Premium-leden maskers dragen. Er zijn verschillende maskers die de drager bepaalde voordelen geeft. Daarnaast krijgen Premium-leden toegang tot de “Gun Bench”, die ervoor zorgt dat spelers het uiterlijk van hun wapens aan kunnen passen en waarmee spelers de kills per wapen kunnen bekijken. Verder kunnen Premium-leden deelnemen aan competitieve Battlefield Hardline toernooien die niet voor de normale spelers toegankelijk zullen zijn. Tot slot kan een Premium-lid een “Legendary Status” bereiken, waarmee je het progressiesysteem van de game na het uitspelen opnieuw kan doorlopen.

Naast de vier “super features” komen er in de loop van dit jaar vier DLC-pakketten met elk hun eigen thema, waar Premium-leden twee weken eerder toegang tot krijgen dan normale spelers. Deze pakketten heten (in volgorde van release): “Criminal Activity”, “Robbery”, “Getaway” en “Betrayal”. Ieder pakket zal nieuwe maps, game modes, voertuigen, verhaalmissies en andere content toevoegen aan Battlefield Hardline.

Tot slot zullen de standaard Premium-bonussen als dubbele XP-weekenden, exclusieve customization opties, 12 gouden battlepacks en andere in-game items ook ditmaal van de partij zijn. Kortom, genoeg om naar uit te kijken!

Battlefield Hardline is vanaf 19 maart verkrijgbaar voor de PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox One, Xbox 360 en PC. Vanaf dat moment is een Premium-lidmaatschap ook aan te schaffen. Ga jij Battlefield Hardline halen en is een Premium-lidmaatschap voor jou onmisbaar? Of vind je de Premium content een beetje karig? Laat het weten in de comments!

EA onthult Battlefield Premium voor Battlefield Hardline

EA onthult Battlefield Premium voor Battlefield Hardline

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch