Menu Premium

E3 persconferentie Microsoft meer in het teken van first party titels

Karim Shehata 20/04/2015 0 Tweet Het Like/Deel Het

De E3 begint er langzaam maar zeker aan te komen en de eerste dingen beginnen op laag tempo bekend te worden. Zo heeft Bethesda enkele dagen geleden de uitnodigingen verstuurd voor haar persconferentie op de E3 en druppelt er ook steeds meer nieuws binnen over Microsoft. Phil Spencer, de baas van de Xbox-divisie, heeft vandaag bijvoorbeeld gemeld dat Microsoft zich meer gaat focussen op first party titels tijdens de E3 2015.

“Natuurlijk zullen we ons focussen op third party games, maar in mijn opinie is het belangrijk om de focus te leggen op first party titels en deze te ondersteunen”, aldus Spencer in een tweet. Even daarvoor zegt Phil Spencer op hetzelfde social media platform dat Microsoft nieuwe exclusieve IP’s heeft op de E3. “Ik probeer deze E3 meer te laten draaien om first party dan voorgaande E3’s”, voegt Spencer daar aan toe.

Hier blijft het overigens niet bij, want de baas van de Xbox-divisie zei op Twitter ook dat deze E3 anders gaat aanvoelen dan eerder het geval was. Wat hij hiermee precies bedoelt, is niet duidelijk. Wel zegt Spencer dat hij de E3 nog meer om games wil laten draaien, iets wat Microsoft vorig jaar volgens critici al erg goed deed. Zal het dit jaar nog beter worden? Dat wordt afwachten!

Bron: VideoGamer

E3 persconferentie Microsoft meer in het teken van first party titels

E3 persconferentie Microsoft meer in het teken van first party titels

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch