Menu Premium
Loading...

Durf jij deze Until Dawn: Rush of Blood Launch Trailer te bekijken?

Yannick van Doorn 12/10/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Voor de horrorliefhebber gaat er morgen een nieuwe wereld open. Terwijl het Virtual Reality-fenomeen langzaamaan over de wereld wordt uitgerold, biedt PlayStation VR vanaf morgen een terugkeer naar een bekende wereld. Dit betekent horrorbeelden met een VR-bril op. Durf jij deze Until Dawn: Rush of Blood Launch Trailer te bekijken?

Until Dawn is een interactieve survival horrorgame. In de trailer zitten we voornamelijk in een achtbaankarretje dat ons meeneemt langs angstaanjagende plekken. In het bezit van 2 pistolen richt je op alles wat je ziet, maar je weet nooit wat er staat te gebeuren. Stapje voor stapje worden we naar boven getakeld voor we de diepte in vallen. In volle vaart komen we langs poppen die zichzelf in hun borst steken, langs hangende poppen en dan.. Staan we stil. Wat er op die momenten gebeurt is heel verschillend, maar dat je jouw pistolen zal moeten gebruiken is een vaststaand feit.

Sit back. Relax. Deep breath. Jouw therapie begint morgen, op 13 oktober, met de release van de PlayStation VR. Until Dawn: Rush of Blood zal direct verkrijgbaar zijn. Supermassive Games biedt jou daarmee de kans om terug te keren naar de wereld van Until Dawn. Nog nooit voelde een horrorgame zo echt. Weet je zeker dat je klaar bent voor de release van de PlayStation VR?

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch