Menu Premium

Dubbel zoveel Lara met Rise of the Tomb Raider pre-order op PSN

Soraya van der Weiden 27/07/2016 0 Tweet Het Like/Deel Het

Dat de strijd tussen Sony en Microsoft nog altijd gaande is, hebben de PlayStation 4-eigenaren gemerkt. Zij wachten al bijna een jaar tot ze aan de slag kunnen met de nog altijd bloedmooie en eeuwig kreunende Lara in Rise of the Tomb Raider. Gelukkig wordt hun geduld beloond bij de Rise of the Tomb Raider pre-order op PSN.

Voor de PC- en Xbox-bezitters voelt de game inmiddels alweer oud aan, gezien zij al maanden met Lara hebben kunnen spelen, maar voor iedereen met een PlayStation 4 is het pas in oktober zover. Om de pijn te verzachten komt de Rise of the Tomb Raider pre-order op PSN wel met een flinke lading extra’s. Zo komt de PlayStation 4-versie met een extra hoofdstuk dat voorzien is van PlayStation VR-ondersteuning, een nieuwe co-op mode en alle eerder uitgebrachte DLC. Het allerbelangrijkste is toch wel dat je bij de Rise of the Tomb Raider pre-order op PSN de prequel Tomb Raider: Definitive Edition krijgt! Dubbel zoveel Lara voor je geld!

Helaas zul je echt nog even geduld moeten hebben voor je weer met Lara mag spelen. Mevrouw punt tiet zal pas op 11 oktober verschijnen op de PlayStation 4. Wordt het wachten beloond of missen de Xbox-bezitters niet zoveel? Roep het in de comments! De review nog niet gezien? Ga die dan heeuuul gauw kijken!

Bron: VG24/7

Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch