Menu Premium
Loading...

Driveclub All Action Trailer

Gamekings Redactie 01/10/2014 0 Tweet Het Like/Deel Het

Nog een weekje geduld en dan kun je heerlijk losgaan met Driveclub. De game wordt ontwikkeld door Evolution Studios, geen onbekende in het genre van racegames. Eerder was deze studio verantwoordelijk voor de World Rally Championship- en MotorStorm-games.

In tegenstelling tot de eerdere games van de studio, zit je wagen dit keer niet onder de modder en is de kans dat je een aandrijfas breekt op een grote, losse steen aanzienlijk kleiner. Driveclub draait namelijk niet om off-road races, maar juist om het scheuren op asfalt. De titel is ook niet uit de lucht gegrepen; spelers kunnen met maximaal zes man een club oprichten, waarna het de bedoeling is om roem voor jouw club te verwerven door races te winnen. De races spelen zich af op banen die geïnspireerd zijn op echte locaties en een dynamisch weersysteem zal ervoor zorgen dat elke race anders verloopt. In deze trailer zie je hoe dit er allemaal uit gaat zien en eerlijk is eerlijk; de plaatjes zijn om van te smullen.

Of die mooie plaatjes ook gepaard gaan met goede gameplay, kun je vanaf volgende week zelf bepalen. Tenminste, als je een PlayStation 4 hebt. Driveclub verschijnt op 8 oktober exclusief voor Sony’s nieuwste console, overigens bijna tegelijk met Xbox One-tegenhanger Forza Horizon 2.

Driveclub All Action Trailer

Loading...
Volg gamekings ook op social media Instagram Youtube
HomeVideosNieuwsPremiumPodcastMerch